Giresun Belediye Başkanı Aksu, adaylığını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Giresun Belediye Başkanı Aksu, adaylığını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 11:12

Giresun Belediye Başkanı Aksu, adaylığını açıkladı

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA)-  GİRESUN Belediye Başkanı Kerim Aksu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde belediye başkanlığı için tekrar aday olduğunu açıkladı.

Fındık pazarı mevkiindeki halk buluşma programında konuşan Başkan Aksu, görev süresi boyunca belediye olarak yapılan hizmetleri anlattı.

Başkan Aksu, “Ben de sizler gibi sokakta vatandaşın içinde biriyim. Düğünde, sokakta, cenazede devamlı bir araya geldiğimiz insanlarsınız. Biz bu yola 9 buçuk yılımızı verdik, ben sizden 5 yıllık daha güç almaya geldim, enerji almaya geldim, 5 yıl daha destek olmaya geldim" dedi.

Yarım kalan projeleri ve yeni projeleri gelecek yıllarda hayata geçirmeyi planladıklarını kaydeden Aksu, “Avrupa Birliği destekli projelerle ilgili 30 milyon euroluk arıtma tesisi projemiz var. Son aşamalarına geldi. Giresun'u da artık denize kanalizasyon dökülen şehir olmaktan çıkarıp daha sağlıklı şehir haline getirmek için o projemi tamamlamak istiyorum. Gedikkaya projesini tamamlamak istiyorum. Tamamlayamadığım, eksik kaldığım projelerim var, onları yapmak istiyorum. Onları daha detaylı anlatacağız, biz bugün buraya 9 buçuk yılın hesabını vermeye geldik” diye konuştu.

“Sıkıntılar var, baskılar var. Ancak bu zincirleri birlikte kıracağız” diyen Aksu, şöyle devam etti:

“Bugün bizi eleştirenler ve Kasım ayında fındık fiyatı açıklayanlar bir sussun. Fındık fiyatı Ağustos’un başında açıklanır. Garibanın zaten 500 kilo olan fındığı vardı, onu çoktan sattı. Beyler Kasım’ın 1’inde fındık fiyatı açıklıyor. Kime açıklanıyor bu fiyat? Fındığı alan tüccara açıklanıyor. Size bir şey yok.”

Aksu, Giresun Belediye Başkanlığına ve Giresun’u yönetmeye aday olduklarını da ifade ederek, “Bana kimse 9 buçuk yıl içinde 'ben şu partidenim, benim hizmetim yapılmadı' diyemez. Derse yasal değildir. Yasal olan herkesin işini çözmeye çalıştık, herkesi dinlemeye çalıştık, herkese yardımcı olmaya çalıştık. Belediye halka eziyet olma yeri değildir. Belediye halka hizmet yeridir” şeklinde konuştu.

“Benim derdim gelecek seçim değil, gelecek nesil” diye konuşan Aksu, “Atatürk’ü savunmayan ve cumhuriyetin değerlerinden şaşan kimseye oy vermeyin. Bunlara sahip çıkmayanlara asla oy vermeyin. Bu şehir üzerinden nemalananlara oy vermeyin. Atatürk’ten ve cumhuriyetten asla ödün vermeyin. Bayramınız tekrar kutlu olsun. Yine birçok bayramları birlikte yaşayacağız” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!