Üniversitelilerden okula 22 bilgisayar

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilerden okula 22 bilgisayar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 14:15

Üniversitelilerden okula 22 bilgisayar

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Üniversitesi (GAÜN) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından 'Toplumsal Duyarlılık Projeleri Köy Destek Projesi' kapsamında Araban İlçesi'ndeki Köklüce Mehmet Gezer İlk ve Orta Öğretim Okulu’na 23 bilgisayar ve masa hediye edildi.
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Osman Erkmen ve Yüksekokul Sekreteri Nuri Mazıcıoğlu 23 bilgisayar ve bilgisayar masasını yüksekokul adına hediye ederek projeye önemli katkı sağladı. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Toplumsal Duyarlılık Projeleri Koordinatörü Öğr. Gör. Özge Düren ile Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında bir araya gelen Gaz ve Tesisatı Teknolojileri Programı öğrencileri, hediyelerini teslim ettikten sonra Köklüce Mehmet Gezer İlk ve Orta Öğretim Okulu öğrencileri ile müzik eşliğinde oyunlar oynayarak güzel vakit geçirdi. Okuldaki etkinlik sırasında Araban Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları ve öğrencileri de katılarak projeye destek verdi. Ziyarete Araban Milli Eğitim İlçe Müdürü Hasan Ateş, Şube Müdürü Bayram Altınbaş, Köklüce Mehmet Gezer İlk ve Orta Öğretim Okulu Okul Müdürü Halil Eker ve öğretmenleri ile Gaziantep Üniversitesi temsilcileri katıldı.
Köklüce Mehmet Gezer İlk ve Orta Öğretim Okulu Müdürü Halil Eker, GAÜN Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi’ne bu anlamlı projeden dolayı teşekkür etti. Mehmet Gezer İlk ve Orta Öğretim Okulu’ndaki faaliyetler sonrasında GAÜN Araban Meslek Yüksekokulu ziyaret edilerek, öğretim elemanları tarafından bölüm ve laboratuarlar hakkında detaylı bilgi verildi.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!