Türk Hava Kurumu’ndan NRT’ye teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi:

Türk Hava Kurumu’ndan NRT’ye teşekkür plaketi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 13:07

Türk Hava Kurumu’ndan NRT’ye teşekkür plaketi

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Halil Sağır, kendilerine yayın desteği vererek çalışmalarını duyuran Nizip Radyo TV'ye (NRT) teşekkür plaketi verdi.

Türk Hava Kurumu’nun faaliyetlerini kamuoyuyla paylaşan Nizip Radyo Televizyonu’na teşekkür ziyareti düzenleyen THK Nizip Şube Başkanı Halil Sağır ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Hava Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan teşekkür plaketini NRT Yönetim Kurulu Başkanı Osman Alpaslan’a takdim etti. Halil Sağır, yayın desteğiyle NRT'yi her zaman yanlarında gördüklerini belirterek, "Nizip Radyo Televizyonu her zaman bizim yanımızda yer almış ve tüm çalışmalarımızı halkımızla paylaşmıştır bizler bu nedenle verilen bu hizmete karşılık bir plaket hazırladık ve teşekkürlerimizi bu şekilde ifade etmek istedik" dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğumu memnuniyeti dile getiren Alpaslan ise, Türk Hava Kurumu’na gösterdiği incelikten dolayı teşekkür etti ve her zaman desteklerinin süreceğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!