Tavuk Dünyası Prime Mall’da Gazianteplilerle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Tavuk Dünyası Prime Mall’da Gazianteplilerle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2015 15:02

TÜRKİYE’NİN BİRÇOK İLİNDE ŞUBELERİ BULUNAN TAVUK DÜNYASI İŞ ADAMI MEHMET POLAT’IN GİRİŞİMLERİYLE PRİME MALL’DA DA ŞUBE AÇARAK GAZİANTEPLİLERİN HİZMETİNE GİRDİ.

Türkiye’nin birçok ilinde şubeleri bulunan Tavuk Dünyası İş Adamı Mehmet Polat’ın girişimleriyle Prime Mall’da da şube açarak Gazianteplilerin hizmetine girdi.
Prime Mall’da hizmete giren ve sektöründe fark oluşturarak beyaz et dünyasında önemli bir hamle başlatan Tavuk Dünyası Gazianteplilere farklı lezzetler sunmaya başladı. İş adamı Mehmet Polat tarafından gerçekleştirilen yatırım sonrası Türkiye genelinde bir ilde şubesi bulunan Tavuk Dünyası Gaziantep’teki ilk şubesini Prime Mall’da açarak hizmete sundu.
Tavuk Dünyası’nın Gaziantep’te sektörle ilgili önemli bir açığı kapatacağını ifade eden İş Adamı Mehmet Polat, tavuk etinin insan sağlığı için yaralarını da sıralarken, “Türkiye’nin 81 noktasında ve dünyanın birçok ülkesinde bulunan Tavuk Dünyası’nın Gaziantep şubesini bizler açtık. Tavuk dünyası bir lezzet dünyası olduğu gibi insan sağlığı içinde önemli bir merkez konumundadır. Tavuk etinin faydalarını ve insan sağlığı için büyük önem taşlığını biliyoruz. Tavuk eti sağlıklı hayvansal protein deposu olduğu gibi bu alanda ek ekonomik üründür. Sofralarda ana yemek olduğu gibi birçok yemeğinde temel unsuru pozisyonundadır. Tavuk eti insan vücudundaki hücrelerin sürekli yenilenmesi ve çoğalmasını sağlayan önemli bir besindir. Derisiz tavuk eti, kolesterolü yüksek olanlar ve kalp- damar hastaları için tüketimi tavsiye edilen en ideal et türüdür. Vitamin B2 (riboflavin), Vitamin B3 (niasin), vitamin B6 (pyridoxin) ve vitamin B12 (cobalamin) bakımından iyi bir kaynak olduğu gibi sindirimi en kolay olan besinlerden birisidir. Bol seçeneği olan tavuk etinin hazırlanması ve servisi de kolaydır. Sağlıklı beslenmenin en iyi seçeneklerinden birisi olan tavuk eti bundan sonra Tavuk Dünyası markası altında Gaziantep’te ilk şubemizi Gaziantep Prime Mall’da açtık” dedi.
Gazianteplilerin ilgi odağı haline gelen Tavuk Dünyası’nda bir birinden farklı alternatiflerin oluştuğu menü de dikkat çekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!