SANKO üniversitesi akademik yıl açılışı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

SANKO üniversitesi akademik yıl açılışı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 13:02

SANKO üniversitesi akademik yıl açılışı yapıldı

Haberin Devamı

Mustafa KANLI/ GAZİANTEP, (DHA)- SANKO Üniversitesi 2018-2019 akademik yılı, düzenlenen törenle başladı.
Özel Sanko Okulları’nda gerçekleştirilen törene; Gaziantep Valisi Yardımcısı Halil Uyumaz, , SANKO Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Edibe Sözen, Belediye Başkanları, milletvekilleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.  
Abdulkadir Konukoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, akademik yıl açılış törenini hayırlı olmasını diledi. Geniş öğretmen ve öğrenci kadrosuyla eğitimde ve sağlıkta herkesin ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Konukoğlu, şunları dedi:
"Yeni alınacak olanlarla birlikte 110'a yakın hocamız olacak. Bin 140'a yakın talebemiz var. Ham üniversitemiz için hem de hastanemiz için biraz daha çoğalıyoruz.  Her gelenin hastanemizde şifa bulması için çalışıyoruz. Hepinize başarılar ve iyi dersler diliyorum."
Eğitim yılının hayırlı olmasını dileyen Uyumaz ise, " Konuk oğlu ailesinin gerek eğime gerekse de sağlıkta yaptıkları katkıları görüyoruz. Ayrıca marka şehir Gaziantep'te birçok konunun Türkiye'ye örnek olmasına katkıları büyük bu nedenle teşekkür ediyoruz. Yeni eğitim yılının herkese hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Törende, SANKO üniversitesine yeni katılan ve unvanları yükselen öğretim üyelerine cübbeleri giydirildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!