Şahin: Kadın bakışıyla Gaziantep’i farklılaştıralım

Güncelleme Tarihi:

Şahin: Kadın bakışıyla Gaziantep’i farklılaştıralım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 16:44

Şahin: Kadın bakışıyla Gaziantep’i farklılaştıralım

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kadınların bakışı, duygusal zekası ve tasarım kabiliyetinin kadınları sosyal hayatta iddialı hale getirdiğini söyleyerek, “Biz onların bu iddiasına karşı, ‘gelin birlikte tüm Dünya’ya bir ses verelim, Gaziantep’ten ve Gaziantep’in bu özgün mimarisi içerisinden özgün tasarımlarla fark yaratalım’ diyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Kültür Sanat Merkezi’nde Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP) tarafından Alışveriş Şenliği düzenlendi. İki gün sürecek şenlikte kurulacak olan özel stantlarda ünlü futbolcu ve basketbolcuların forma, top, eldiven ve kramponları satışa sunulacak ve elde edilen gelir Ampute Milli Futbol Takımı’na bağışlanacak.

Konuşmasının ardından BİKAP Alışveriş Şenliği’nin kurdelesini kesen Başkan Şahin, stantları tek tek gezdi.

Şenlikte, kurulacak özel bir satantta Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, eski milli basketçi Kerem Tunçeri ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan’ın imzalı formaları, Galatasaray Kulübü Kalecisi Mustela’nın eldivenleri, Galatasaray’dan Selçuk İnan ve Gomis’in tüm takım imzalı formaları ve topları, Fenerbahçe’den Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Demirel, Mathieu Valbuena Robin Van Persie’nin tüm takım imzalı formaları ve topları, Beşiktaş Kulübü’nün tüm takım imzalı formaları satışa sunulacak. Buradan elde edilecek tüm gelir Ampute Milli Futbol Takımı’na bağışlanacak.

3 başarılı iş kadını Bilge Kuru Eren, Lion Diamond Kurucusu Öznur Yakın ve Ebru Erbaş’ın koordinatörlüğündeki Gaziantep Alışveriş Şenliği, alışveriş ile sosyal sorumluluğu bir araya getirecek. Birbirinden ünlü markaların yer alacağı kermeste, Gaziantep denince akla ilk gelenler arasında olan İmam Çağdaş da Türkiye’de ilk kez bir alışveriş şenliğine katılacak.  Özlem Yıldız, Aslı Şen,  Pınar Altuğ Atacan, Ayşe Tolga, Fulya Gündoğdu, Sinem Güven, Emel yıldırım ve Melda Aksu gibi isimler de markalarıyla alışveriş şenliğinde olacak. Şenlikte, Gaziantep Rotary Kulüp tarafından organ bağışı standı kurulacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!