Nizip'te, 'ambalaj' semineri

Güncelleme Tarihi:

Nizipte, ambalaj semineri
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 10:31

Nizip'te, 'ambalaj' semineri

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Ticaret Odası üyelerinin ve çalışanlarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla eğitim faaliyetleri düzenlemeye devam ediyor.

'Hazır Ambalajlı Mamulleri Piyasaya Sürerken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Hazır Ambalajlı Mamullerle İlgili Yapılan Kontroller' hakkında Nizip Ticaret Odası meclis toplantı salonunda eğitim semineri düzenlendi. Seminerin açılış konuşmasını yapan Nizip Ticaret Odası Başkanı Yardımcısı Mahmut Polat, "Nizip Ticaret Odası olarak üyelerimizin ve çalışanlarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla eğitim faaliyetlerimiz sürekli devam etmektedir" dedi.

Sabuncular Meslek Grubunun talebi ile Ambalajlı ürünlerin piyasaya sürülmesi ve denetlenmesi konusunda düzenlenen seminerin faydalı olmasını dileyen Mahmut Polat, "Pek çok alanda dünya standartlarına erişildiği ülkemizde, ambalajın önemi ile ambalajlamanın nasıl, nerede ve ne için kullanılması gerektiği konusunda gerek sektör temsilcilerinin gerekse tüketicilerin bilinçlendirilmesine yönelik düzenlediğimiz bu seminer ile standartlar hakkında yeterli bilgiye sahip olunması sağlanacağını belirtmek isterim. Seminerimize katkı sağlayan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Temsilcilerine teşekkürlerimizi sunar, hepinizi şahsım ve Nizip Ticaret Odası'na saygı ve sevgi ile selamlıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!