Milletvekili Nejat Koçer’in 10 Kasım Mesajı

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Nejat Koçer’in 10 Kasım Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 09:14

Milletvekili Nejat Koçer’in 10 Kasım Mesajı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA- AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Atatürk’ün ebediyete intikalinin yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 80'inci yılında rahmetle anıyoruz" dedi.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Atatürk’ün vefatının 80.yıl dönümü nedeniyle yayınladığı anma mesajında şu ifadelere yer verdi:
"İmkansızlıklar içinde yürütülen İstiklal Savaşı’nı zaferle sonuçlandıran büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünya devletlerinin takdirini kazanmış saygın bir liderdir. Egemenliği kayıtsız şartsız millete teslim etmiş, modern ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti devletinin temellerini inşa etmiştir. O günlerin genç Cumhuriyeti, dünyanın politik ve ekonomik krizlerle sarsıldığı günümüzde, ekonomik gücü ve siyasi istikrarıyla bölgesinde ve dünyada önemli bir merkez haline gelmiştir. Türkiye, bölgesinin ve dünyanın ihtiyacı olan barışa ve huzura önderlik etmektedir. Tarih boyunca maruz kaldığı terör ve darbelerin, kirli oyunların üstesinden gelmiştir. Milletçe el ele verip, birlik ve beraberlik içerisinde yaşama kültürünü geliştirmiş olan ülkemizin Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarak dünyanın dev ekonomiye sahip büyük devletleri arasında hak ettiği yere çok kısa zamanda ulaşacağına olan inancım tamdır. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Allah’tan rahmet diliyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle anıyorum."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!