MHP Milletvekili Adayları Gaib’e Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

MHP Milletvekili Adayları Gaib’e Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 17:35

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN GAİB’E ZİYARET İHRACATÇILAR BİRLİK VE BERABERLİKLE SİYASİ İSTİKRAR İSTİYOR

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren MHP Milletvekili adayları Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verip destek istedi.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerini ziyaret eden MHP Gaziantep Milletvekili adayları Ümit Özdağ, Ejder Demir ve Mezine Sarıkaya’nın yanı sıra MHP Kadın Koları Başkanı Güler Dindar, Türk Sağlık Sen Başkanı Kemal Kazak, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran ve beraberlerindeki heyet seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, GAHB Başkanı Salahattin Kaplan ve Sektör Kurulu Başkanı Şahin Batallı ile çok sayıda ihracatçının katıldığı ziyarette MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ MHP’nin seçim beyannamesi hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin iç ve dış sorunları hakkında da çeşitli bilgiler aktardı. MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ da istikrarın dış politika ve iç güvenliğin dengesiyle olacağını belirterek, MHP’nin 1 Kasım seçimlerinden daha güçlü çıkacağını ifade etti.
İhracatçıların olduğu gibi Türkiye’de bütün vatandaşların huzur ve barış ortamı istediğini ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Türkiye’nin güçlü ve büyük bir ülke olduğunu, vatandaşların yaşanan sorunlara karşı sağ duyulu davranması gerektiğini kaydetti. Aynı sağ duyunun siyasetçiler tarafından da gösterilmesinin beklendiğini ifade eden Çıkmaz, 1 Kasım sonrası ortaya çıkacak tablonun ne olursa olsun Türkiye’de istikrar ve huzurun hakim olması gerektiğini belirtti. Huzur ve istikrarın olmadığı bir ülkede ekonomik yatırımların da bir anlam ifade etmediğini belirten Başkan Çıkmaz, GAİB’in 180 ülkeye ihracat gerçekleştirdiğini, yapılan ihracatın Türkiye için önem taşıdığını da belirtti.
GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan’da vatandaşların mutlaka oy kullanması gerektiğini kaydetti. Kaplan, Türkiye’nin sıkıntılardan kurtulabilmesi için güçlü bir siyasi istikrara ihtiyaç olduğunu, bu seçimin Türkiye için bir kader seçimi olduğunun altını çizdi. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından MHP heyeti çalışmalarını sürdürmek üzere GAİB’den ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!