Kur'an kursları arasında turnuva

Güncelleme Tarihi:

Kuran kursları arasında turnuva
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 16:21

Kur'an kursları arasında turnuva

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçe Müftülüğü tarafından açılan yaz Kur'an kurslarına yönelik satranç ve masa tenisi turnuvası düzenlendi.
İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü öncülüğünde Yaz Kur'an kursuna katılan öğrenciler arasında satranç ve masa tenisi turnuvası düzenlendi. Merkez Yatılı Kur'an kursu çok amaçlı salonunda düzenlenen eleme usulü yapılan masa tenisi ve santranç turnuvası 5 gün sürdü. İlçe merkezde ve kırsal mahallelerde yaklaşık 12 Kur'an kursunda 110 öğrenci katıldı. Turnuva sonunda masa tenisinde Fevzipaşa Mahallesi Kelceler Kur'an Kursu birinci olurken, santranç turnuvasında ise Örtülü Mahallesi Kur'an Kursu birinci oldu.
İlçe Müftüsü Ramazan Dolu, "Yaz Kuran kurslarımızda çocuklarımız Kur'an sevgisini ve peygamber sevgisini kazandırırken, sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde Kur'an kurslarımıza katılan öğrencilerimizin kaynaşmasını sağlamak, etkinlikler vesilesiyle öğrencilerimiz motive ettiğimiz faaliyetlerin temelinde cami odaklı bir Kur'an kursu olmaktır. Her iki turnuvaya katılan ve öğrencilerini destekleyen görevlilerimizi tebrik ediyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!