Kolejli şampiyonlardan Mete'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kolejli şampiyonlardan Meteye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 09:22

Kolejli şampiyonlardan Mete'ye ziyaret

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - ELAZIĞ'da gerçekleştirilen Genç Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonasında namağlup unvanla Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonluğunu kazanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri takımını kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, sporcuları ve okul idarecilerini başarılarından dolayı kutladı.

Gaziantep’te gerçekleştirilen liseler arası genç erkekler basketbol şampiyonasında yenilgi almadan Gaziantep şampiyonluğunu ilan eden GKV Özel Liseleri Genç Erkekler Basketbol takımı Elazığ’da gerçekleştirilen bölge şampiyonasında da namağlup ünvanlını koruyarak bölge şampiyonu oldu. Şampiyonluk ipini göğüsleyen takımın sporcularıyla birlikte GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan, Liseler Müdürü İsmet Tiryaki, takım antrenörleri Vedat Oğuzcan ve Mahmut Şahinler Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, GKV Özel Okullarının birçok alandaki başarısını takdirle izlediğini ve son olarak elde edilen bölge şampiyonasının Gaziantep için büyük önem taşıdığını ifade etti. Şampiyon takımın öğrencilerini ve spor adamlarını kutlayan Mete, takımın Türkiye şampiyonu olmasını beklediklerini kaydetti.

Sporun eğitimin bir parçası olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan, 2016-2017 eğitim öğretim yılında sadece takım sporlarıyla değil ferdi sporlar alanında da önemli başarılara imza atıldığını, okul sporlarının bütün dallarının Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında başarıyla uygulandığının altını çizerek Türkiye Şampiyonasına katılacak takımın hedefinin aynı başarıyı sürdürmek olduğunu kaydetti.

Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan şampiyon ekip Türkiye şampiyonu olmayı da hedeflediğini kaydetti. Haziran ayına kadar sürecek olan ligde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları takımı ilk maçını Diyarbakır deplasmanında, ardından Maraş ve Hatay’da yaparak 32’lik gurup içerisinden önde ilk 16’ya ardından da Türkiye finaline kalmayı planlıyor. Şampiyon takım ilk maçını 22 Mart’ta Diyarbakır’da yapacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!