İslahiye'de miniklerlerden polislere karanfil

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede miniklerlerden polislere karanfil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 16:04

İslahiye'de miniklerlerden polislere karanfil

Haberin Devamı

 

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'ndeki Cumhuriyet İlkokulu anasınıfı öğrencileri, İstanbul'daki saldırılarda şehit olan polisler için polisleri ziyaret edip karanfil verdi.

Cumhuriyet İlkokulu anasınıfı öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, Okul Müdürü Ökkeş ve öğretmenleriyle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Büyükler İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş'a baş sağlığı dileklerini iletirken, minik öğrenciler ise polislere karanfil verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, şunları dedi:

"Öğrencilerimizle birlikte İstanbul Beşiktaş yaşanılan hain terör eyleminde şehit olan polislerimizi anmak amacıyla buradayız. Onlar şehit değillerdir bizim için onlar toprağa ekilmiş tohumlardır onların hepsi birer fidan olacak ve bu ülkeyi yeşertecekler, canlandıracaklar, müdürümüze başsağlığı diliyoruz. İnşallah bir gün terör biter tüm toplum rahatlar diye umuyoruz."

İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş ise, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, "Böyle bir günde bizim yanımızda olduğunuz için öncelikle teşekkür ederiz. Ülkemiz zor bir dönemde geçmekte, kurumlarımızın, milletimizin birlik ve beraberlik için olması bizlere güç veriyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!