İslahiye'de, istişare toplantısı

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede, istişare toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 14:40

İslahiye'de, istişare toplantısı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP’in İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım başkanlığında bu yılın ilk ilçe istişare toplantısı yapıldı.

Belediye Sosyal tesislerinde 2017 yılının ilk ilçe istişare toplantısına, Kaymakam Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Kemal Vural, Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ömer Faruk Uyanık, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Güzel, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, İlçe Müftüsü Ramazan Dolu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yüksel Şahin, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Durmaz ile 70 mahalle muhtarı, siyasi parti ile STK temsilcileri katıldı. Kaymakam Yıldırım, 2016 yılında kurumlar arasında iyi bir koordinasyonla verimli geçtiğini belirterek, "Bu yıl da bu koordinasyonu daha da güçlendirerek artırarak verimli hale gelmesini sağlayarak halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Bu konuda ben elimde geldiği kadarıyla sizlere yardımcı olmaya çalışacağım, sizlerden de aynı gayreti görmek istiyorum" dedi.

Belediye Başkanı Kemal Vural ve diğer ilgililer kendi kurumlarının 2016 yılını değerlendirirken, 2017 yılındaki hedeflerini belirterek fikir alışverişinde bulunuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!