İslahiye'de; değerlendirme toplantısı

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede; değerlendirme toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 14:44

İslahiye'de; değerlendirme toplantısı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım başkanlığında ilçe değerlendirme toplantısı yaptı.

Belediye Kültür Merkezindeki 2016 yılının son ilçe değerlendirme toplantısına, Kaymakam Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Kemal Vural ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ömer Faruk Uyanık, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Güzel, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, İlçe Müftüsü Ramazan Dolu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, İlçe Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Yüksel Şahin ve Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kayabaşı Mahalle Muhtarı Ekrem Durmaz ile 70 mahalle muhtarı katıldı. Belediye Başkanı Kemal Vural ve diğer ilgililer kendi kurumlarının 2016 yılını değerlendirirken, fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Ramazan Yıldırım, İslahiye’de çalışmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, "2016 yılı oldukça verimli geçti. Kurumlar arasında iyi bir koordinasyon sağlandı. Ben de elimden geldiği kadarıyla sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum. 2017 yılında da kurumlar arası koordinasyonun artarak devam etmesi için hepimizin üzerine düşeni fazlasıyla yapmamız lazım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!