İslahiye'de aday öğretmenlere seminer

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede aday öğretmenlere seminer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 17:12

İslahiye'de aday öğretmenlere seminer

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP’in İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 93 aday öğretmene eğitim işleyişi hakkında bilgilendirme semineri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne aday öğretmen yetiştirme programı kapsamında atanan 93 sözleşmeli aday öğretmenle Kaymakamlık toplantı salonundaki seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, şube müdürleri Yüksel Beroje, Mustafa Özdemir, İbrahim Yağcı ve aday öğretmenler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Demirtaş, ilçe ve eğitimi hakkında kısa bir bilgi verdi. Şube müdürleri, aday öğretmenleri kendi sorumluluk alanları ve işleyişi hakkında bilgi verirken aday öğretmenlerin soruları yanıtladı.

Tecrübelerini öğretmenlerle paylaşan emekli öğretmen İsmail Sökmen, "Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu, öğrencilere sosyal kültürel faaliyetlerle okulu, doğal ve samimi yaklaşarak sizleri sevmelerin sağlayın. Yaramaz öğrencilere sorumluluk verin. Bilgi güçtür, bilgiyi iyi sunun, kitap okuyun ve öğrencilerinize okutun. Etik ilkelere uyarken okul idaresiyle işbirliği içinde olun. Unutmayınız ki omuzunuzdaki en büyük sorumluluk geleceğin insanını siz yetiştirecek olmanızdır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!