Pansiyonda kalan öğrenciler sinama keyfi yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Pansiyonda kalan öğrenciler sinama keyfi yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 13:57

Pansiyonda kalan öğrenciler sinama keyfi yaşadı

Haberin Devamı

 

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçesinde, Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilere sinama keyfi yaşadı.

Okul Müdürlüğü Yatılı Kalan Öğrencilerin sosyal faaliyetler kapsamında Pansiyonun çok amaçlı salonunda oluşturulan sinama keyfi yaşattılar. 1950'de başlayan Kore Savaşı'na katılan Türk Tugayındaki Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin anne ve babası öldürülmüş Koreli bir kız çocuğuna, savaş süresince kendi çocuğu gibi bakmasını ve Türkiye ile Güney Kore arasındaki dostluk bağının en güzel şekilde anlatıldığı 'AYLA' adlı filmi izleyen öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı. İlk kez sinama izleme heyecanı yaşayan öğrenciler kendilerine bu fırsatı sunan Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç'a teşekkür ettiler.

Okul Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç,"Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimizin sosyal faaliyetler yapması ve güzel bir gün geçirmelerinini sağlayarak ve onların sinama kültürünü yaşamaları ve başarılarını artırmak için bu tür etkinlerin devam edeceğiz "dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!