GKV’de, 'Öğretmenler Günü' coşkusu

Güncelleme Tarihi:

GKV’de, Öğretmenler Günü coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 11:30

GKV’de, 'Öğretmenler Günü' coşkusu

Haberin Devamı

Hasan KIRMIZITAŞ/GAZİANTEP, (DHA) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen törenlerle kutlandı.

GKV İlkokulunda düzenlenen törene; GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Can Hoşcan ve İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Abdullah Dağlı, GKV Özel İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel, GKV Özel Anaokulu Müdürü Gökçen Bulut, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, GKV Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’un 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajının okunması ile devam etti. Törenin açılış konuşmasını yapan GKV Özel İlkokul Müdürü Mustafa Şenel, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından 'Başöğretmen' unvanının verilmesi vesilesi ile 24 Kasım’ın Öğretmenler Günü olarak kutlanmaya başlandığını belirtti. Atatürk’ün eğitim alanında yaptığı çalışmalara da değinen Şenel, öğretmenlik mesleğini icra ederek kutsal bir görevi yerine getiren tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Öğrencilerin şiirler okuduğu törende; Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında 20'nci hizmet yılını tamamlayan Hasan Bayoğlu ve Mustafa Taşçılar’a plaket verildi.

'Ben Öğretmen Olmalıyım' oratoryosunun GKV Özel İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencileri tarafından sahnelendiği tören 'Atatürk’ü Duymak' şiiri, bayrak geçişi, Öğretmen Marşı ve 10'uncu Yıl Marşı’nın okunması ile son buldu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!