Gaziantep'te halı fuarı başarılı geçti

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte halı fuarı başarılı geçti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2018 11:47

Gaziantep'te halı fuarı başarılı geçti

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te kurulu Ateks Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Tohumcu, Gaziantep’te düzenlenen Domotex Türkiye Fuarının son derece başarılı geçtiğini söyledi.

Gaziantep Ticaret Odası, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği, Gaziantep Halıcılar Odası ve Deutsche Messe Hannover Fairs Türkiye Fuarcılık işbirliğiyle 11'incisi düzenlenen Domotex Türkiye 2018 Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’na katılan Ateks Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Tohumcu, "Duvardan duvara halı dokuyan makineleri ve sarf malzemelerinin satışını yapan bir firmayız. Duvardan duvara halı sektöründe dünya markaları arasında bulunan ABD, İsviçre ve İngiltere kökenli firmaların Türkiye ve Ortadoğu yetkili satıcısıyız. Sektöründe Ortadoğu’da önemli bir pazara sahip olan firma olarak teknolojik yenilikleri yatırımcılarımızın hizmetine sunuyoruz" diye konuştu.

Halı sektöründeki fuarlara firma olarak önem verdiklerini ve yurt dışında da katılım sağladıklarını anlatan Tohumcu, "Başarılı bir fuar geçirdik. Standımız halı sektörünün yurt içi ve yurt dışından gelen temsilcilerinden büyük ilgi gördü. Yurt dışında özellikle Rusya, İran, Hindistan ve Özbekistan ülkelerden gelen sektör temsilcileri bayiliğini yaptığımız makine ve yedek parçaları ile yakından ilgilendi. Sektörümüzdeki yenilikleri takip ederek, Türkiye ve Ortadoğu’daki sanayicilerin hizmetine sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!