Gaziantep'te; 'Futbol, bilim ve sağlık' sempozyumu

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte; Futbol, bilim ve sağlık sempozyumu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2018 10:22

Gaziantep'te; 'Futbol, bilim ve sağlık' sempozyumu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - SANKO Üniversitesi tarafından 2-3 Mart 2018 tarihlerinde '1'inci Futbol, Bilim ve Sağlık' sempozyumu düzenlenecek.

Türkiye'de büyük ilgi gören futbolun birçok yönden ele alınacağı, sağlık ve bilimin spor üzerindeki katkılarının tartışılacağı sempozyum, SANKO Okulları Abdulkadir Konukoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Sempozyum, SANKO Üniversitesi, SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü (GFK) işbirliği, Spor Fizyoterapistleri Derneği ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun katkılarıyla düzenlenecek. 

Sempozyumun ilk gününde 'Türkiye'de Futbola Güncel Yaklaşımlar' konulu panel yapılacak. Moderatörlüğünü aynı zamanda sempozyum başkanı da olan SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nevin Ergun'un yapacağı panele Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazişehir GFK Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu Onur Üyesi Prof. Dr. Mehmet Binnet, Spor Yazarı Ömer Üründül, Erdem Yörükoğlu, Dr. Gürhan Dönmez ile Gürkan Günaydın konuşmacı olarak katılacak.       

3 Mart 2018 Cumartesi günü ise sempozyumu bilimsel kısmında Volga Bayrakcı Tunay - Derya Özer Kaya, Elif Turgut, Mesut Selami,  Serdar Demirci, Metin Bayram-Baran Yosmaoğlu, Hayri Baran Yosmaoğlu, Gülcan Harput Aktaş, Bünyamin Haksever, Derya Özer Kaya, Gül Baltacı-Serkan Usgu, Görkem Dizdar, Nihan Özünlü Pekyavaş, Serkan Usgu, Savaş Kudaş, Hasan Hallaçeli, Rüştü Güner, Uğur Cavlak- İrem Düzgün, Beril Köse, Mine Görgün, Elif Özkaleli Vardar, Kezban Bayramlar-Necmiye Ün Yıldırım, Tuğba Kocahan, Burak Ulusoy ve Bihter Akınoğlu sunumlar yapacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!