Gaziantep'te 2 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte 2 hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 10:49

Gaziantep'te 2 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Haberin Devamı

Eyyüp BURUN / GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, polisin yaptığı operasyonda ev ve işyerlerinden hırsızlık yaptığı belirlenen 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda av tüfeği ve hırsızlık malzememe ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı.
Kentte son zamanlarda artan hırsızlık olayları nedeniyle harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlıkların meydana geldiği yerlerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Hoşgör Mahallesi'nde belirlenen bir adrese operasyon düzenleyen ekipler, evde yaptıkları aramalarda av tüfekleri ve bu tüfeklere ait fişekler ile çalıntı olduğu anlaşılan cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, kamera gözleri, matkaplar ve taşlama makinesi ele geçirdi. Olayla ilgili olarak evde bulunan A.D, M.G.Ö., E.K., M.A. gözaltına alındı.
Ekipler ayrıca 2 resmi kurum, 2 ev, 1 otomobil ve 1 işyerinden hırsızlık yapan adları açıklanmayan 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Emniyette yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli ise tutuklandı.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!