Gaziantepsporlu Şen'in hayali "ay-yıldızlı forma"

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepsporlu Şenin hayali ay-yıldızlı forma
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2015 14:39

- Süper Toto Süper Lig'de ilk sezonunu geçiren Şen: - "Bir gün milli takım formasını giyebilirsem, bugüne kadar futbol kariyerimde yaşadığım şanssızlıklara uğramadan uzun yıllar o formayı üzerimde taşımak istiyorum" - "Milli takım 2002'de dünya üçüncüsü olduğu dönemde 13 yaşında bir çocuktum. O günlerde bir taraftar olarak yaşadığım coşkuları, milli takım formasıyla insanlara tattırmak istiyorum"

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA ) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'da forma giyen Erdem Şen, milli takım hayaliyle yaşadığını belirterek, görev verilmesi halinde uzun yıllar milli formayı giymek istediğini bildirdi.

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de dikkati çeken oyunculardan biri olmayı başaran 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Şen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Tam Saha Dergisi'ne verdiği röportajda, küçük yaşlardan itibaren futbola ilgi duyduğunu ifade etti.

Parklarda beraber top oynadığı babasının, hızından dolayı futbol alt yapısını geliştirmesi için kendisini Belçika'nın RWD Molenbeek takımına kaydettirdiğini aktaran Şen, 18 yaşına kadar bu kulüpte oynadığını, akabinde de çeşitli kulüplerde forma giydiğini vurguladı.

- Transferini internet kafeden gerçekleştirdi

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor'a Freddy Adu ile birlikte imza attığını, forma şansı bulamayınca da sezon sonunda Belçika'ya döndüğünü ifade eden Şen, "Aileme yük olmamak için 3. Lig ekiplerinden Sancaktepe'ye transfer oldum. Giresunspor ile anlaştığımız miktarın çok altına düşmeme rağmen bana verecekleri para yerine 2 futbolcu transfer edildi. İşte o an yıkıldım ve 'benden futbolcu olmaz' deyip çantamı balkondan fırlattım. Böyle bir bunalım yaşarken aynı gün Giresunspor'dan teklif aldım. Bir internet kafeye gidip FIFA üzerinden tek başıma transferimi yaptım. O gün o internet kafe açık olmasa belki de şimdi bambaşka bir hayat yaşıyordum" diyerek, yaşadığı zorlu süreci anlattı.

- "Pes etmedim"

Giresunspor'da forma şansı buldukça öz güveninin yerine geldiğini belirten Şen, ardından başarısıyla dikkatini çektiği Gaziantepspor'a transfer olduğunu belirtti.

Teknik direktör Okan Buruk'un ilk maçta ilk 11'de forma şansı verdiğini aktaran Şen, şunları kaydetti:

"Beklentimin çok uzağındaydım ama pes etmedim. O güne kadar çok badireler atlatmıştım, bununla yıkılamazdım. Çok çalışıp Trabzonspor maçında yeniden formamı kaptım. Oynadığım ilk maçlar sadece mücadeleyle geçti. Başta kendimi biraz kısıtlanmış hissettim ama Trabzonspor maçında o golü attıktan sonra güvenim arttı. Şimdi pas trafiğine daha fazla katılıyorum, topla daha fazla sorumluluk alabiliyorum. Kapasitemi bilenler, 'kendini biraz daha göster, topla biraz daha fazla oyna' diyor ama ben onların değil, hocamın ne istediğine bakarım."

Haberin Devamı

Teknik direktör Buruk'un futboldan çok iyi anlayan teknik adam olduğuna işaret eden Şen, "Ne düşündüğümüzü, ne hissettiğimizi çok iyi biliyor. Onu son derece ileri görüşlü ve modern bir teknik adam olarak görüyorum. Hem antrenman metotları, hem futbolcusuyla olan ilişkileri, hem de taktiksel anlayışıyla Okan Buruk'u velinimet olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.

- Milli takım hayali

Şen, her zaman milli takımda görev almak istediğini belirtti.

Futbola başlama ve oynamayı sürdürme sebebini, "bir gün milli takım formasını giyebilmek" olarak açıklayan Şen, şunları kaydetti:

"Hala o hayalimin peşinden koşuyorum. Bir gün milli takım formasını giyebilirsem, bugüne kadar futbol kariyerimde yaşadığım şanssızlıklara uğramadan uzun yıllar o formayı üzerimde taşımak istiyorum. Milli takım 2002'de dünya üçüncüsü olduğu dönemde 13 yaşında bir çocuktum. 2008 Avrupa Şampiyonası sırasında yaşım daha büyüktü. O günlerde bir taraftar olarak yaşadığım coşkuları, milli takım formasıyla insanlara tattırmak istiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!