Gaziantepli kaleci, Milli takım kampında

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepli kaleci, Milli takım kampında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 14:47

Gaziantepli kaleci, Milli takım kampında

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP'in Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın başarılı kalecisi Fatih Karakuş, antrenörü Okkaş Böke ile birlikte Milli takım kampında Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor.
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın başarılı kalecisi Fatih Karakuş, antrenörü Okkaş Böke ile birlikte 10 Temmuz 2017 tarihlerinde girdikleri kampta İstanbul’da yapılacak olan Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 22 Temmuzda sona erecek kamp sonrasında Fatih Karakuş ve kaleci Antrenörü Okkaş Böke 10 Ekim 2017 tarihinde yapılacak olan Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası’na katılacak.
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın başarılı oyuncularından Fatih Karakuş, Milli takım kampında bulunmanın gururunu yaşadığını belirterek, "Mili takım forması altında hem şehrimizi, hem de ülkemizi temsil ediyoruz. Bizim için büyük bir gurur kaynağı olan Milli takım forması altında başarılara imza atmak için çalışıyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!