Gaziantepli işadamından darbe protestosu

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepli işadamından darbe protestosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2016 17:35

Gaziantepli işadamından darbe protestosu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEPLİ iş adamlarından Mustafa Kahraman, 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunan FETÖ örgütüne destek verenlerin eğitim, sağlık, medya, finans, bürokrasi ve iş dünyasından tamamen silinmesi gerektiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız ifade ettiği gibi bunlar kanser hücresi gibi. Ama güçlü devletimizin bu hainlerin kökünü kazıyarak bataklığı kurutacağından eminiz" dedi.

TSK içindeki bir grup askerin 15 Temmuz darbe girişimine iş dünyasından da tepkiler veriliyor. Sosyal paylaşım sitesinden FETÖ mensuplarına sert tepkiler gösteren ve olayın yaşandığı geceden itibaren çalışanlarıyla birlikte ‘Demokrasi Nöbeti’ne çıkan Gaziantepli iş adamı Mustafa Kahraman, "Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan emir gelene kadar nöbete devam edeceğiz" diye konuştu.

İşadamı Mustafa Kahraman, vatan hainlerinin sadece askeriyede değil, diğer tüm kurum ve kuruluşlarda da kadrolaştığını belirterek, "Devam eden operasyonlarda bu vatan hainlerinin devletin içerisine nasıl sızdığını görüyoruz. Bir ihtilalde yalnızca askeri görürsek büyük yanılgı içine gireriz. Darbe kollektif bir harekettir. Bunun medya ayağı, finans ayağı, bürokrasi ayağı bir bileşimle yapılır. Ama biz vitrinde darbe yapanları gördüğümüz için onlar alınınca ‘iş bitti’ dersek büyük yanılgı içine girmiş oluruz. Bunlar tekrar yeni darbe yapacak aktör buldukları an aynı şeyleri yine yaşarız. Pensilvanya’dan emir gelinceye kadar devlete ve millete düşman olan devletin kılcal damarlarından devletin kanını emenler temizlenmeli bataklık kurutulmalıdır" şeklinde konuştu.

'Bu ülkede on yıl önce çok bir şeyi olmayan, bu gün milyonlarca veya milyarlarca dolar haksız kazanç elde edenlerden İnşallah hesap sorulacak, ülkemiz kendini temizleyecek güzel günler yaşayacağız belki yarın belki yarından da yakın' diyen Kahraman şunları söyledi: "Vatanını sevmek bir idealdir. Bir sevdadır ve her insanda bulunmaz. Bunun en büyük örneği sayın cumhurbaşkanımızdır. Birde eli öpülesi kesim var bunlar çok zor şartlarda asgari ücretle veya memur maaşı ile veya dar bir bütçesiyle esnaflık yaparak geçimini saylayan devletine milletine ölümüne bağlı insanlar. Bir kesimde var ki yalnızca tek değerleri para olan insanlar. Onlar bizi anlamaz bizleri bilmiyor zannedenler. Sizi biliyoruz ve İnşallah en yakın zamanda devlette sizi bilecek ve o haksız kazançlarınızın hesabını yargı önünde vereceksiniz."

Kahraman, TBMM’den geçen OHAL kararını da destekledikleri ve bu süreçte operasyonların daha hızlı gerçekleşeceğini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!