Gaziantep Kolej Vakfında 23 Nisan Coşkusu Start Aldı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Kolej Vakfında 23 Nisan Coşkusu Start Aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 10:24

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 95. YIL DÖNÜMÜNÜ ETKİNLİKLERİNİN START ALDIĞI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARINDA, BİR BİRİNDEN GÜZEL GÖSTERİLER İZLEYENLERİ ADETA BÜYÜLÜYOR.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıl dönümünü etkinliklerinin start aldığı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında, bir birinden güzel gösteriler izleyenleri adeta büyülüyor. Minik öğrencilerin sahnedeki yüksek performansının da dikkat çektiği etkinliklerde ders yılı boyunca gerçekleştirilen kulüp çalışmalarına da yer veriliyor.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında start alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı renkli görüntülere sahne olurken bir birinden farklı etkinliklerle sahnelerde alkışlanan minik öğrenciler, yaptıkları gösterilerle adeta izleyenleri büyülemeye devam ediyor. GKV Özel İlkokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen gösteriler arasında öğrenci koroları da önemli yer tutuyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinliklerine bir hafta önce başlandığına dikkat çeken GKV Özel İlkokulu Müdürü Hüseyin Emre, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler yanında sahne sanatlarına da önemli oranda yer verildiğini belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimizi büyük bir özen ve titizlikle hazırladık. Geçtiğimiz hafta görsel sanatlarla ilgili açılışı yapılan sergilerimizin ardından bu hafta sahne sanatlarıyla ilgili hazırlanan çeşitli etkinliklerle kutlamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizden oluşturulan korolar yanında çeşitli oyunlar, danslar ve dramlardan oluşan gösterilerimiz büyük ilgi görüyor. GKV Özel Okullarında bayramlar bir festival havasında, bir şenlik havasında kutlanıyor. Veli, öğrenci ve okul yönetiminin ortaklaşa katıldığı ve desteklediği etkinliklerimizin başarıyla gerçekleştirilmesinde emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
GKV Özel İlkokulu öğrencileri tarafından oluşturulan öğrenci korosu tarafından 23 Nisan şarkıları seslendirilirken farklı kulüplerde faaliyet gösteren öğrencilerin hazırladığı drama gösterilerinin yanısıra bale ve dans gösterileri de şenlik havasında kutlanan 23 Nisan etkinliklerinde ağırlığını hissettirdi. İzleyicilerin ayakta alkışladığı etkinlikte sahnede dans eden öğrenciler bir süre sonra danslarına öğretmen ve ebeveynlerini de davet ederek kutlamalara farklı bir renk kattılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!