Fatma Şahin’in Takımı İddialı Geliyor

Güncelleme Tarihi:

Fatma Şahin’in Takımı İddialı Geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2015 10:24

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMININ YENİ TRANSFERİ AHMET YAMAÇ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in en çok önemsediği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezonda oldukça iddialı. Transfer çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlı takım, ilk bombayı patlatarak daha önce Beşiktaş forması da giyen AYBESK’in gardı Ahmet Yamaç’ı transfer etti.
Yeni sezon hazırlıklarının Kamil Ocak Spor Salonunda start aldığını, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menejeri Ramazan Taşkın, yeni transfer Ahmet Yamaç’ın Süper Lig ve 1. Lig deneyimi olan kaliteli bir oyuncu olduğuna dikkat çekti.
İç transferde de Mustafa Veli Ok ve Malik Aydınlı ile büyük ölçüde anlaşma sağladıklarını ifade eden Taşkın, “Gaziantep’ten vekil olarak seçilip Ankara gittiği günden bugüne kadar “Engellilerin Anası” olarak bilinen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına da büyük önem veriyor. Sayın başkanımız Fatma Şahin ve Kulüp Başkanımız Sayın Osman Toprak’ın olduğu yerde asla sorun olmadı, olmazda. Bundan dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızda bugüne kadar sıkıntı yaşanmadı, tam tersi örnek gösterilen bir kulüp haline geldik. Bundan sonrada ligde başarılı olmanın yanı sıra, tüm konularda örnek gösterilen kulüp konumunda olmaya devam edeceğiz. Bu konuda takımdan desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e, Kulüp Başkanımız Osman Toprak ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Şu anda ilk transferimiz Ankara Yeni Mahalle Belediyesi’nden Ahmet Yamaç oldu. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Hafta sonuna kadar bu transferleri de gerçekleştirip, güçlü bir kadro oluşturmak, ligde başarılı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!