Eski başkan Öztekin'den darbe protestosu

Güncelleme Tarihi:

Eski başkan Öztekinden darbe protestosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 17:32

Eski başkan Öztekin'den darbe protestosu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'in merkez Oğuzeli ilçesinin eski belediye başkanı olan Ak Partili Bekir Öztekin, askeri darbe girişimini kınadı, yaşananlardan ders çıkarılarak mutlu yarınlar oluşturulması gerektiğini söyledi.

Oğuzeli eski belediye başkanı Bekir Öztekin, darbe protestolarının sürdüğü Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbetine katılıyor. Alanda kurulan platformdan kalabalığa hitap eden Öztekin, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa çıkan vatandaşın püskürttüğünü kaydetti. FETÖ terör örgütü üyelerinin dış güçlerin desteğiyle kalkıştığı darbe girişiminin akamete uğradığını dile getiren Öztekin, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Yaşanan bu olaylar bizler için aslında önemli bir ders oldu. demek ki bizleri kalelerimizi iyi kontrol edemedik. Kalelerimizi iyi takip etmeliyiz. Etrafımızdaki yalaka takımdan kurtulmamız gerekiyor. Etrafımızdaki kaliteli insanlar tercih edilerekten ülkemiz içine düştüğü durumdan kurtarılmalıdır. İmam Hatipli neslimize ve imanlı neslimize bu ahenk taşlarımızı iyi anlatabilseydik bugün hoca denilen ve Amerika’dan, İsrail’den destek alan o hoca bozuntusunun arkasından giden, ona itaat eden gençlik de olmayacaktı. O bakımdan temenni ediyoruz ki, bu bize iyi bir ders olsun. Bu yarasalara bir daha acımayalım. Bu yarasaları bertaraf edelim ki devletimizi mutlu güvenli yarınlara taşıyalım. Tüm ülkemize geçmiş olsun diliyorum."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!