Değerli Marka Ödülleri Sahiplerine Kavuşacak

Güncelleme Tarihi:

Değerli Marka Ödülleri Sahiplerine Kavuşacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 17:38

GAZİANTEP MEDYA PLATFORMU TARAFINDAN KANAL 5 İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN 3. BÖLGESEL VE ULUSLAR ARASI MARKALAR ÖDÜL TÖRENİ 17 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK.

Gaziantep Medya Platformu tarafından Kanal 5 işbirliği ile düzenlenen 3. bölgesel ve uluslar arası markalar ödül töreni 17 ekim Cumartesi günü yapılacak.
3. kez düzenlenecek olan bölgesel ve uluslararası ödül töreni için hazırlıklar tamamlandı. Şehitkamil Kongre Merkezi’nde saat 12:00’de başlayacak kokteylde, bölge illerden gelen markalar ile Gaziantep’teki markalar bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacak. Saat 13:00’te başlayacak tören renkli görüntülere sahne olacak. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yanı sıra Ak Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, siyasi partilerin milletvekilleri, milletvekili adayları ve temsilcilerinin de katılması bekleniyor.
ÜNLÜ İSİMLER TÖRENDE BULUŞACAK
Ödül törenine ayrıca ses sanatçısı Bülent Serttaş, Kral FM’den Gezegen Mehmet, yılın en iyi film ve film müziği ödüllerini alan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi ekibinin de katılacağı ödül töreninde Gaziantep ve bölge illerden gelen 50 firma bölgesel ve uluslararası marka ödülünü alacak.
İHA CANLI YAYINLAYACAK
Program İhlas Haber Ajansı tarafından, logosuz ve şifresiz olarak canlı yayınlanacak. İsteyen ulusal ve yerel kanallar, Turksat uydusunun Down link: 11585, Horizontal, S.Rate 2222, Fec: 5/6 frekansından görüntüyü alabilecek. Program canlı olarak, mobil telefonlardan, live.iha.tv adresinden seyredilebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!