Büyükşehir Belediyespor’un Geleceği Garanti Altında

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyespor’un Geleceği Garanti Altında
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 13:26

PTT 1. LİGİNDE MÜCADELE EDEN GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN GELECEĞİNİN GARANTİ ALTINDA OLDUĞUNU BELİRTEN ALTYAPI KOORDİNATÖRÜ FAİK DEMİR, ALTYAPIDA BULUNAN AKADEMİ LİGLERİNİN TAMAMINDA BAŞARI GÖSTERDİKLERİNİ, PAF TAKIMINDA YETİŞEN OYUNCULARI DA PROFESYONEL TAKIMA VERDİKLERİNİ İFADE ETTİ.

PTT 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un geleceğinin garanti altında olduğunu belirten Altyapı Koordinatörü Faik Demir, altyapıda bulunan Akademi Liglerinin tamamında başarı gösterdiklerini, Paf Takımında yetişen oyuncuları da profesyonel takıma verdiklerini ifade etti.
Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kavsara ve Güngör Sönmez ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Altyapı Koordinatörü Faik Demir, göreve geldiklerinin ilk yılında önemli başarılara imza attıklarını söyledi.
Altyapıda görev yapan tüm antrenörlerin profesyonel olduğunu, bilgi ve birikimlerini Büyükşehir Belediyespor’un altyapısı için kullandıklarını ifade eden Faik Demir, “Öncelikle Onursal Başkanımız Fatma Şahin ile Kulüp Başkanımız Osman Toprak’a teşekkür ediyorum. Bizlerden hiçbir zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemediler. Bu sezon akademi liglerinin tamamında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak başarı gösterdik. Kendi gruplarında şampiyon olan takımlarımız Türkiye Şampiyonası’nda kulübümüzü temsil edecekler. Burada yetişen oyuncularımız bulundukları gruplardan bir üst gruba geçiyor. Daha sonra Paf Takım, ardından ise A Takıma geçiyor. Bizim hedefimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un geleceğini garanti altına almak. Bunun adımlarını attık. Futbolcu izlemek için ekip kurduk. Yetenekli gençleri Büyükşehir’in altyapısına kazandırmak istiyoruz. Bunun çalışmalarına başladık. Göreve gelirken üç yıllık program yapmıştık. Daha ilk yılımızda yakaladığımız başarı hepimizi mutlu etti” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!