Başhekim'den hastalara evde ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başhekimden hastalara evde ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 14:39

Başhekim'den hastalara evde ziyaret

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - SAĞLIK Bakanlığının başlatmış olduğu sağlık kurumlarından hizmet alanlara yönelik ziyaretler kapsamında Nizip Devlet Hastanesi Başhekimi Ümit Görgülü ve Hastane Müdürü Abdulkadir Erdoğan hastaları evlerinde ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının sağlık kurum ve kuruluşları tarafından sunulan sağlık hizmetlerini iyileştirmek, kaliteli ve verimli sağlık hizmet sunumunu sağlamak ve hasta memnuniyetini artırmak için sağlık tesislerinde tedavi gören hastaların, sağlık sunumu ve sağlık sistemi hakkındaki duygu ve düşüncelerinin bilinmesi, sunulan hizmetlerle ilgili beklentilerin öğrenilmesi amacıyla Nizip Devlet Hastanesi yöneticileri tarafından hastalar evlerinde ziyaret edildi.

Hastanede birçok yenilikler yapıldığını anlatan yetkililer, nitelikli sağlık hizmetinin verilmesi için hastaların geri bildirimlerine ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Bu doğrultuda, hastanelerimizde yatarak tedavi gören ameliyat olan, doğum yapan vb. hastalarımız hastane yöneticileri olarak evlerinde ziyaret ediliyor. Hastalığı ve tedavi sürecinde karşılaştığı olumlu ve olumsuz durumlar hakkında bilgiler alınıyor, varsa dilek şikayet ve önerileri talep ediliyor ve bunlar değerlendirilerek hizmet sunumundaki aksaklıklar tespit ediliyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!