Antep Sepeti, yeni yıla hazır

Güncelleme Tarihi:

Antep Sepeti, yeni yıla hazır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 12:24

Antep Sepeti, yeni yıla hazır

Haberin Devamı

 GAZİANTEP, (DHA)  - GAZİANTEP'inr tarihini ve kültürünü yansıtan geleneksel ürünleri yenilikçi bir anlayışla canlandıran Antep Sepeti, yeni yılda farklı, şık ve kalıcı bir hediye almak isteyenlere önemli alternatifler sunuyor. Geleneksel zanaat ürünlerinin aynı zamanda tanıtımını da kendine misyon edinen Antep Sepeti, bu ürünlerin satışını hem mağazasında hem de web sitesinde yapıyor. Geleneksel ürünler yurt dışından da önemli oranda talep görüyor.

Antep Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, Gaziantep'e özgü geleneksel ürünlere gösterilen ilginin artmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, şirketlerin tarihimizi ve kültürümüzü yansıtan hediyeleri tercih ederek aynı zamanda şehrin tanıtımına da katkı sağladıklarını söyledi. Geleneksel zanaatların geliştirilerek gelecek kuşaklara aktarılmasının tarihimize ve kültürümüze karşı da bir vefa olduğunu ifade eden Antep Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Koçer, "İş dünyasının yeni yılda hediyelik ürün seçerken aynı zamanda Gaziantep'in tanıtımına katkı sağlayacak ürünleri tercih etmesi sevindirici bir durum. Antep Sepeti olarak, yeni yıl ile ilgili hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Yeni yıl için özel tasarımlardan, çok güzel hediyelik ürünler hazırladık. Gerek bakır ve sedef, gerekse de kutnudan hazırlanan özel tasarım ürünlerimizin çok beğenileceğine eminiz. Tarihimizi ve kültürümüzü yansıtan, şık ve kalıcı hediyelik ürünlerimiz yeni yıl için son derece anlamlı bir hediye olacaktır" dedi.

Geleneksel zanaat ürünlerinin kullanım alanlarını inovasyonla çok genişlettiklerini ifade eden Koçer, "Birbirinden şık ve özel tasarımlarla bakır ve sedef işletmeciliğine yeni bir boyut kazandırdık. Geleneksel bir mutfak ürünü olan bakır, aynı zamanda bir aksesuar özelliğine de kavuştu. Yine, sarayların kumaşı olarak adlandırılan kutnudan ayakkabı, fular, şal, çanta, yelek, kravat, yatak örtüsü, perde ve yastık gibi ürünler yaparak kullanım alanını genişlettik. Kısacası Antep Sepeti'nde her zevke yönelik bir ürün mutlaka bulunmaktadır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!