65 üniversiteden 'Kardeşlik' sergisi

Güncelleme Tarihi:

65 üniversiteden Kardeşlik sergisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 10:50

65 üniversiteden 'Kardeşlik' sergisi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi, üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri'nden akademisyen sanatçıların katıldığı sergiye ev sahipliği yaptı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından, Gaziantep Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen 65 üniversiteden akademisyenlerin katıldığı 'Farklı ve Birlikte Gaziantep Kardeşlik ve Teröre Hayır Kardeşliğe Evet' temalı ulusal jürili karma sergisi açıldı. Fatma Şahin’in önderliğinde, Sakarya Üniversitesi’nden Mustafa Genç, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nden Cavit Polat ve Sakarya Üniversitesi’nden Orhan Altuğ'un küratörlüğünü üstlendiği karma sergisinde eserler, Türkiye’nin farklı yerlerindeki üniversitelerden oluşturulan seçici jüri kurulu tarafından değerlendirildi.

'Farklı ve Birlikte Gaziantep Kardeşlik' ve 'Teröre Hayır Kardeşliğe Evet' temalı serginin açılışı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Murat Tural ile çeşitli üniversitelerden akademisyenler ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşti.

115 eserin yer aldığı serginin Gaziantep Sanat Merkezi’nde 10 gün ziyarete açık kalacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!