Vali Tuna, Beylikova İlçesi'nde öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Tuna, Beylikova İlçesinde öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 10:32

Vali Tuna, Beylikova İlçesi'nde öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

 

BEYLİKOVA, (Eskişehir),(DHA)- ÇEŞİTLİ programlar için Beylikova'ya gelen Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Müberra-Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Beylikova Fen lisesini ziyaret etti.
 
Her iki okul ziyaretinde öğrencilerin dersine giren Vali Tuna, üreten bir ülke olan Türkiye'nin üretken ve kendini geliştiren insanlara ihtiyacı olduğunu söyledi.  Öğrencilere nasihatler veren Vali Tuna, "Zevk aldığınız işi yapın. Uzman olduğunuz alanda kendinizi geliştirin. Bu yaşlarda yapacağınız başarılı çalışmalar ileriki hayatınızda sizlere yön verecektir. Yeteneklerinizi sınırlandırmayın, güçlü olduğunuz yönlerinizi geliştirin. Çok okuyun. Günümüz dünyasında bilgiye ulaşmak artık çok kolay ve hızlı. Fakat bilgi kirliliği karşısında da uyanık olun. Birbirinizi, vatanınızı ve milletinizi sevin. Vatana ve millete faydalı insanlar olmak için çalışın" diye konuştu.
 
Öğrencilerden yabancı dillerini de geliştirmelerini isteyen Vali Tuna, iletişim halinde olan insanların hayatta daha başarılı olduğunu anlattı. Dersten sonra öğle arasına çıkan Beylikova Fen Lisesi öğrencileri ile halı sahada penaltı atışı yapan Vali Tuna,  attığı 3 penaltının 2'sini gole çevirdi. Kutlu Doğum Haftasını kutlayan Müberra-Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise, Peygamberimizin bir sembolü olarak kabul edilen gülü Vali Tuna'ya takdim etti.
 
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!