Vali Çelik'ten Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Çelikten Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.ye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 12:11

Vali Çelik'ten Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye ziyaret

Haberin Devamı

 

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Valisi Azmi Çelik, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Zafer Turut'u ve İl Müdürü Hamdi Öztürk'ü makamlarında ziyaret etti.
 
Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş'nin Eskişehir, Afyonkarahisar, Bilecik, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik dağıtım faaliyetinde bulunduğunu aktaran Genel Müdür Zafer Turut, 5 ilde; 55 ilçe ve 1740 köye hizmet verdiklerini söyledi. Genel Müdürlük tarafından yapılan çalışmaları anlatan Turut, Vali Çelik'in yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti konuşmasında dile getirdi. Yatırımların sağlıklı olarak gerçekleştirilmesine vurgu yapan Genel Müdür Turut, kaynakların ve varlıkların etkin yönetilmesi ile tedarik sürekliliği, ticari ve teknik kalite standartlarını sağlamanın hedefleri arasında olduğunu bildirdi.
 
Sohbet havasında geçen ziyaretler esnasında Genel Müdür  Zafer Turut'a ve İl Müdürü Hamdi Öztürk'e gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Vali Azmi Çelik, insanların hayatını daha kolay hale getirecek hizmetlerin önemine değindi.  Kurumlararası işbirliğine dikkat çeken Vali Çelik,  vatandaşa hızlı ve kaliteli hizmet sunmanın önemli olduğuna vurgu yaptı.
 
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!