Vali Çakacak, görevi başındaki personel ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Çakacak, görevi başındaki personel ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2019 19:56

Vali Çakacak, görevi başındaki personel ziyaret etti

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Valisi Özdemir Çakacak, Eskişehir-Ankara ve Eskişehir- Afyonkarahisar karayolu üzerinde bulunan güvenlik kontrol noktalarını, 112 Acil Çağrı Komuta Merkezi’ni ve İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı.

Tüm Eskişehirlilerin, yeni yılını huzur ve güven içinde geçirmesini dileyen Vali Çakacak, hem Jandarmanın hem de Emniyet Müdürlüğünün arama noktalarında aldığı güvenlik tedbirlerini kontrol etmek ve görev yapan güvenlik güçlerinin yanında olmak istediklerini söyledi. 24 saat esasına göre sabahın erken saatlerine kadar görev yapacak olan Eskişehir-Ankara ve Eskişehir- Afyonkarahisar karayolu üzerinde bulunan güvenlik kontrol noktalarını, 112 Acil Çağrı Komuta Merkezi’ni ve İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ettiklerini dile getiren Vali Çakacak, insanların can ve mal güvenliği ile huzurunu sağlayan güvenlik güçlerinin görevini fedakarca yerine getirdiğini söyledi.

Eskişehir’in güvenilir ve huzurlu bir şehir olduğuna dikkat çeken Vali Çakacak, 2020 yılının 2019 yılından daha güzel geçmesi temennisinde bulunarak “2020 yılında huzur, mutluluk, barışın sadece ülkemize değil tüm dünyaya ve insanlığa hakim olmasını umut ediyoruz. Her yeni yıl, yeni umutlarla geliyor. 2020 yılından en büyük beklentimiz tüm dünyada dostluk ve barışın egemen kılınması, her nerede yaşanırsa yaşansın tüm acıların sona ermesi, ilimizin, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini daha da güçlendirmesidir. Yeni yılda da Eskişehir’imizi daha ileri noktalara taşımak için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmekteki azim ve kararlılığımızı hassasiyetle devam ettireceğiz. Geçmişte olduğu gibi yolumuza çıkacak bütün güçlükleri aşarak Büyük Türkiye yolunda el ele, yürek yüreğe yürüyeceğiz” diye konuştu.

Vatandaşlarımızın evinde ve eğlence merkezlerinde huzurlu bir ortamda yeni yılı kutlaması için güvenlik güçlerinin, sağlık çalışanlarının ve diğer kamu görevlilerinin görevi başında olacağına dikkat çeken Vali Çakacak, yeni yılın Türk milletine, tüm Eskişehirlilere ve insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini temennisinde bulunarak, mesai mefhumu gözetmeksizin görevi başında olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının personeline başarılar diledi. Vali Çakacak, 112 Acil Çağrı Komuta Merkezi ziyareti esnasında, telsiz anonsu ile görevi başındaki sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı. Aynı zamanda Vali Çakacak, ziyaret ettiği yerlerde çalışan personele baklava ve börek ikramında bulundu.

Vali Çakacak’a bu ziyaretlerinde, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen de eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!