İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu

Güncelleme Tarihi:

İstanbul merkezli paralel yapı operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 14:35

- Salih Asan'ın avukatı Şen: - "Dört yıl önce takdire mahzar olan bir yapım hakkında iktidar sahiplerinin bakış açısı değiştiğinde soruşturma açılması manidardır"

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR (AA) - İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamında gözaltına alınan Sungurlar dizisinin yapımcısı Salih Asan'ın avukatı Selamet Şen, "Dört yıl önce takdire mahzar olan bir yapım hakkında iktidar sahiplerinin bakış açısı değiştiğinde soruşturma açılması manidardır" dedi.

Şen, Eskişehir Adliye Sarayı önünde yaptığı basın açıklamasında, torba yasalar ve güvenlik paketleriyle yürütmenin, yargı üzerinde tahakküm kurduğunu öne sürdü.

Yeni sulh ceza hakimliklerinin ihdas edilerek, bu hakimlerin verdiği kararların etkili bir denetimden uzak tutulduğunu iddia eden Şen, "Dört yıl önce takdire mahzar olan bir yapım hakkında iktidar sahiplerinin bakış açısı değiştiğinde soruşturma açılması manidardır "dedi.

Şen'in yanında olan ve ellerinde taşıdıkları dövizler eşliğinde bir süre slogan atan grup, açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!