Gençlik Sahnesi 3.tiyatro kursları başladı

Güncelleme Tarihi:

Gençlik Sahnesi 3.tiyatro kursları başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 13:56

Gençlik Sahnesi 3.tiyatro kursları başladı

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, geçtiğimiz iki yıl boyunca titizlikle yürüttüğü, koordinatörlüğünü ve eğitmenliğini Şehir Tiyatrosu sanatçılarının üstlendiği Gençlik Sahnesi 3. Tiyatro Kurslarına Turgut Özakman Sahnesi’nde başladı.

Türk Tiyatrosuna yeni sanatçılar kazandırmayı amaçlayan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Gençlik Sahnesi kursları Turgut Özakman Sahnesi’nde ilk eğitimini gerçekleştirdi. 18-20 Ekim tarihlerinde yapılan seçmelere sonucu, 23 aday kursiyer olmaya hak kazandı. Ücretsiz olarak yürütülen ve Turgut Özakman Sahnesi’nde başlayan eğitimler, Emre Basalak, Özlem Boyacı, Pınar Bekaroğlu, Özlem Baykara ve Sibel Arıcan eşliğinde sürdürülecek ve sezon boyunca devam ederek, Mayıs 2017’de tamamlanacak.

Kursiyerler eğitim dönemi boyunca, Temel Oyunculuk Eğitimi, Hareket ve Oyunculuk Eğitimi, Diksiyon ve Konuşma Sanatı Eğitimi, Sahne ve Oyunculuk Eğitimi, Dünya Tiyatro Tarihi ve Teorileri Eğitimi ile Dekor ve Kostüm Tarihi eğitimlerini alacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!