Genç Liderler, çocuklar için harekete geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Genç Liderler, çocuklar için harekete geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2016 13:21

Genç Liderler, çocuklar için harekete geçiyor

Haberin Devamı

 

ESKİŞEHİR,(DHA)- KİŞİSEL gelişim, sosyal sorumluluk, liderlik ve girişimcilik alanlarında bireyleri ve toplumu geliştirmeye yönelik çalışmalar yapan Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Eskişehir şubesi 2016 yılının ilk projesini hayata geçiriyor.

Uluslararası arenada faaliyet gösteren ve birçok önemli üyesiyle başarılı projelere imza atan Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International), globalde olduğu kadar yerelde de adından söz ettiriyor. 2016 yılında Genç Liderler ve Girişimciler(JCI) Eskişehir Derneği, United Nations (UN) ile 2012 yılında imzalanan protokole istinaden ve açıklanan 2030 global hedeflerine uygun olarak önce Eskişehir'de sonra Türkiye'de farkındalığın arttırılmasını hedefliyor. JCI Eskişehir'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"JCI Eskişehir olarak BM 2030 sürdürülebilir hedeflerine istinaden Yarın için Hemen Şimdi ekibi desteği ile Farkındalığın Eskişehir'de artması için Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişime geçtik. Projemiz ile Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirleyeceği 10 adet dezavantajlı bölge okullarından, her okuldan 10 öğrencinin katılacağı, toplamda 100 öğrenciye ulaşabileceğiz. Öğrencilerden pedagoglarla hazırlanan video öncesi ve sonrasında 20 soruluk bir sınav kağıdını cevaplamasını isteyeceğiz. Ardından ölçme değerlendirme merkezi yardımıyla istatistiki bir sonuç elde edeceğiz. Böylece gerçekleştireceğimiz projenin farkındalık oluşturma verisini elde edebileceğiz. "

--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!