Espark ödüle doymuyor

Güncelleme Tarihi:

Espark ödüle doymuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 18:34

Espark ödüle doymuyor

Haberin Devamı

 

ESKİŞEHİR,(DHA)- ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Eskişehir'deki Espark Alışveriş Merkezi, 8-10 Haziran'da Berlin'de gerçekleştirilen 2016 - ICSC Pazarlama Konferansı'nda 'Bizim İçin Bayramlar Sizinle Güzel' isimli kampanyası ile 'inovasyon' kategorisinde bu yıl ilk kez verilen Özel Ödül'e layık görüldü.

Bayramların Türk kültüründeki yerini duygusal bir bakış açısı ile yansıtan kampanya kapsamında, Espark Alışveriş Merkezi'nin ortak alanına kurulan ve bir evin oturma odası şeklinde dekore edilen sette, Eskişehirli aileler uzak ülkelerde yaşayan akrabaları ile sürpriz bir şekilde bir araya getirildi. Duygu dolu sahnelerin yaşandığı buluşmalar, filme alındı. Sosyal medyada paylaşılan viral film, milyonlarca kişi tarafından büyük ilgi gördü ve beğeni kazandı.

Açılışından bu yana, şehre kazandırdığı ulusal ve uluslararası markalar, yaratmış olduğu istihdam, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinlikler ile Eskişehir'de bir buluşma noktası ve Eskişehirlilerin hayatının ayrılmaz bir parçası haline gelen Espark, 2015 yılında da 'Gökyüzü Hediyeleri' projesi ile Gümüş Ödül'ü Türkiye'ye taşımıştı. 2016 yılında, Neuroland aktivitesi ile Uluslararası SABRE In2 ödülünü ve Hermes Ödülleri'nde de 5 platin ve 2 altın ödül kazanan Espark, kazandığı son ICSC Ödülüyle de başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

ECE Grubu, Espark ile kazandığı ödülün yanında, geliştirdiği akıllı telefon aplikasyonu 'Love to Shop' ile getirdiği müşteri odaklı ve yenilikçi hizmetler sayesinde 'teknoloji' kategorisinde Gümüş Ödül kazandı. Avrupa ve Güney Afrika çapında, perakende ve gayrimenkul pazarlama alanında sektörün en iyilerinin belirlendiği, en etkin ve en yaratıcı kampanyaların ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'ne bu yıl 21 ülkeden 238 başvuru yapıldı.

Espark Alışveriş Merkezi Hakkında

2007 yılında ziyaretçileriyle buluşan Espark Alışveriş Merkezi, Eskişehir'in odak noktası konumunda. Espark Alışveriş Merkezi, 4 kat üzerinde yer alan 150 mağazası ve 1100 araç kapasiteli otoparkı ile hizmet vermekte. Toplam 45 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile Espark Alışveriş Merkezi, tüm şehir için buluşma noktasıdır. 3M Migros hipermarketi, 9 salonlu Cinemaximum sinemaları, çocuk oyun alanı, terzi, lostra, eczane, kuaför salonu, elektronik eşya, tekstil, ev tekstili, kozmetik, kitap, müzik, oyuncak, spor mağazaları, kafe ve restoranları ile Espark Alışveriş Merkezi, küçük büyük, kadın erkek bütün ziyaretçilerinin ihtiyaçlarına cevap vermekte. ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark, açılışından bu yana hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile şehrin simgelerinden biri haline geldi.

--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!