"Eskişehirspor'a destek bekliyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspora destek bekliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 16:50

"Eskişehirspor'a destek bekliyoruz"

Haberin Devamı

Saadet YÖRÜKÇÜ / ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Valisi Güngör Azim Tuna, düzenlediği basın toplantısında taraftarından Eskişehirspor'un desteklenmesini istedi.
Vali Tuna, Turunç Otel Toplantı Salonu'nda düzenlediği toplantıda Eskişehirspor'un içinde bulunduğu durumdan çıkarmak için kampanya açıldığını hatırlatırken şunları söyledi:
"KAMPANYAYA DESTEK BEKLİYORUZ"
"Ligin başından itibaren biliyorsunuz takımda 2 antrenör değişti. Hizmetini veriyor parasını alıyor gidiyor. Takımın teknik direktörü Samet Aybaba'ya kaldığı için teşekkür etmek lazım. Elindeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışıyor. Futbolcuları motive etmeye çalışıyor. Bu işi gurur meselesi yaptı. İnşallah hayırlı bir şekilde neticelendiririz bu işi. Bu hepimizin hayatında güzel bir anı olarak kalacak. Ligde kalmamız bir başarı hikayesi olarak akıllarda kalacak. Eskişehirspor’a destek amacıyla düzenledikleri SMS kampanyasına ben de 10-15 mesajla katıldım. Herkesin desteğini bekliyoruz. Bu şehrin insanı olarak bir mesaj bile atmadın, Eskişehirspor'un yanında görüntü vermek destek olmak yok. SMS atmayabilir, işadamıdır 500 TL verir o tamam, daha güzel. Kim verdi kim destek vermedi hepsini açıklayacağız. Destek verenlere teşekkür plaketi vereceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!