Bando EsEs'e ödül

Güncelleme Tarihi:

Bando EsEse ödül
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 11:23

Bando EsEs'e ödül

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- KANAL 26 Televizyonu'nun 2016 Yılın Spor Enlerinde Tribün Efsane Ödülü, Eskişehirsporlu taraftarları oluşturduğu Bando EsEs'e verildi.

Bando EsEs'ten konuyla ilgili yapılan açıklamada ödülü Eskişehirspor taraftarlarını temsilen kabul ettikleri vurgulandı. Başarının yaşanmasında en büyük desteği kendilerine Eskişehir halkı ve Eskişehirspor taraftarlarının verdiğinin belirtildiği açıklamada şöyle denildi:

"Bu başarının yaşanmasında bizlere en büyük desteği Eskişehir halkı ve Eskişehirspor taraftarı vermiştir. Büyükşehir Belediyesi'ne, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyelerine, Anadolu Üniversitesi'ne de bizlere verdiği desteklerden dolayı ayrıca teşekkürü bir borç biliriz.

Bandomuz 11 yılın içinde sadece tribünlerde değil Eskişehir'in bir parçası olarak; 2 Eylül, 30 Ağuustos, 29 Ekim gibi milli günlerde, down sendromu farkındalık gününde, aşk adası açılışında ve kadına şiddete hayır kampanyaları gibi sosyal proje ve faaliyetlerin içinde de elinden geldiğince yer almaya çalıştı.

Ülkemizi, 2010 Güney Afrika'da Dünya Kupası, 2016 Fransa'da Avrupa Şampiyonası gibi büyük organizasyonlarda temsil etti.

Eskişehir geçmiş yıllarda ulusal anlamda ve dünya arenasında boy gösteren çok önemli sporcuları yetiştirmiş bir şehirdir. Futbol A Milli Takımına hem teknik direktör hem de iskeleti oluşturan futbolcuları kazandırmış, bir dönem kaptanlığını da İsmail Arca yapmıştır. Değişik branşlarda Oktay Çimen, Duygu Akgtn, Neslihan Demir, İzzet Avcı, Kadriye Poyrazoğlu, Ahmet Ayık, İlhan Çetin, Mehmet Terzi gibi daha adını sayamadığımız birçok sporcuyu yetiştirip Milli Takımlara kazandırmıştır. Bu sporcuların bazıları ise branşlarının federasyon başkanlığına kadar yükselerek Eskişehir'in Türk sporunda söz sahibi olmalarına vesile olmuştur.

Şimdi bu tecrübe ve birikime sahip bir şehrin, yeni kazandırılan tesislerle ve değerli başkanlarımız ve değerli hocalarımızla daha büyük bir ivme kazanmasını beklemek doğal sonuç olmalıdır.

Dün ilk olağan genel kurul ve tanıtım toplantısına eşlik ettiğimiz Eskişehir Umut Çiçekleri Özel Sporcular Derneği'ne öncelikle faaliyetlerinde başarılar diliyoruz. Engelli vatandaşların, özellikle çocukların spor faaliyetleri yönünde hazırlanmasını ve ilgili yarışmalara yönlendirilmesini amaçlayan derneği ve sporcularını, 2017 yılın spor Enlerine şimdiden aday göstermek istiyoruz.

Bizi ödüle layık gördükleri için Kanal 26 önderliğindeki bu organizasyona ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Eskişehir tribünlerinde başarı ve özveriyle tribünlerimizi temsil eden NEFER, ALTES, EFELER, ÜNİESES, adını sayamadığımız oluşumlar ve bir parçası olmaktan gurur duyduğumuz büyük Eskişehirspor taraftarını temsilen bu ödülü kabul ediyoruz."

--
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!