AK Parti Gençlik Kolları Üyelerinden Gıyabi Cenaze Namazı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Gençlik Kolları Üyelerinden Gıyabi Cenaze Namazı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2015 16:33

GIYABİ CENAZE NAMAZI

Ak Parti Eskişehir Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı eczacı Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kıldı.
Reşadiye Camiinde öğlen namazı sonrası kılınan gıyabi cenaze namazına, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih Özata ve çok sayıda Ak Partili genç katıldı. Gıyabi cenaze namazının ardından açıklamalarda bulunan Özata, her ölümün acı olduğunu, fakat genç ölümlerin daha da acı olduğunu söyledi. Konuşmasının bir kısmında Yunus Koca’nın sözlerine de yer veren Özata, "Bizler bu acıyı geçen hafta Çifteler’imizde yaşadık. Sonra memleketin her yerinden geldi üzücü haberler. Şimdi de ferdi olduğumuz gençlik kollarımızdan bir başkanımız şehit edildi" dedi.
"RABBİM İNSANLIK DÜŞMANLARINI KAHRETSİN"
Konuşmasının sonunda başsağlığı mesajında bulunan Özata, "Rabbim seni cennetine kabul etsin. Şehit Yunus Koca’nın yanı sıra terör olayları neticesinde şehit düşen tüm vatandaşlarımız ve güvenlik güçlerimize rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Dr. Abdullah Biroğul ve 13 yaşındaki Fırat Sımpil’e rahmet diliyoruz" diye belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!