Vali Azizoğlu, Korgeneral Öngay'ın konuğu

Güncelleme Tarihi:

Vali Azizoğlu, Korgeneral Öngayın konuğu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 18:49

Vali Azizoğlu, Korgeneral Öngay'ın konuğu

Haberin Devamı

 

 
ERZURUM, (DHA)- Vali Seyfettin Azizoğlu, 'Hoş Geldiniz' ziyaretinde bulunan 9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay'a konuk oldu. 
Bartın'dan Erzurum'a atanan Vali Seyfettin Azizoğlu,  9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay'a iadei ziyarette bulundu. 9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay tarafından karşılanan Vali Azizoğlu, Kara Kuvvetlerinin kuruluş yıl dönümünü kutladı. Türk Kara Kuvvetlerinin, Cumhuriyet tarihimizin her devresinde, dünya ve özellikle bölge barışının korunmasında büyük başarılar gösterdiğine işaret eden Vali Seyfettin Azizoğlu, şunları söyledi:
"Türk Kara Kuvvetleri, mevcut yapısıyla, Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesi olan Silahlı Kuvvetlerimizin bir parçası olarak, her zaman yüce milletimize layık olma azmi ve kararlılığı içinde ve onun emrinde olmanın şeref ve gururunu taşımaktadır. Kara Kuvvetleri Komutanlığının kuruluş yıldönümünde, tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anarken, gazilerimizi de aynı duygularla yad ediyorum."
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!