Uzundere'de pedallar başarı için döndü

Güncelleme Tarihi:

Uzunderede pedallar başarı için döndü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2017 11:59

Uzundere'de pedallar başarı için döndü

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum'un Uzundere ilçesinde Kriteryum Bisiklet Yarışları yapıldı. 60 sporcunun kıyasıya mücadelesinde Konya ve Giresunlu bisikletçiler başarılı oldu.
    Türkiye Bisiklet Federasyonunun düzenlediği Yıldızlar ve Gençler Kriteryum Bisiklet Yarışlarına 14 ilden 60 bisikletçi katıldı.  Erzurum Valiliği öncülüğünde Uzundere Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı ve Belediye Başkanı M. Halis Özsoy ile Uzundere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Vahit Albayrak'ın ev sahipliğinde gerçekleşen bisiklet yarışlarında, yarış direktörlüğünü Erzurum Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman yaparken, parkur sorumluluğunu da Erkan Tatlı üstlendi.
    Sıcak ve bunaltıcı havaya rağmen, bisikletçiler kıyasıya yarışırken, Uzundereliler de ilk kez ilçelerinde düzenlenen Kriteryum Bisiklet yarışlarını ilgi ile takip etti. Yıldız Erkekler B Kategorisinde Konya Gençlik Spor'dan Emre Yuca birinci, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik Spor'dan Güngör Emre Kurtoğlu ikinci, Muğla Gençlik Spor'dan Onur Pökün üçüncü oldu.
Yıldız Erkekler A Kategorisinde Konya Gençlik Spor'dan Ramazan Dağlı birinci, Giresun Lisesi Dağcılık ve İzcilik Spor Kulübü'nden Hasan Demirel ikinci, aynı kulüpten Emirhan Bulu üçüncülük elde etti.
Genç erkeklerde Giresun Lisesi Dağcılık ve İzcilik Spor Kulübü'nden Emre Genç, şampiyon olurken, Konya Gençlik Spor'dan Ahmet Törün ikinci, Giresun Lisesi Dağcılık ve İzcilik Spor Kulübü'nden Ersin Kara üçüncülü zolarak kürsüye çıktı.
    Uzundere Belediye Başkanı M. Halis Özsoy da dünyanın en sakin merkezlerinden biri olan Uzundere'de Kriteryum bisiklet yarışları düzenlemekten mutlu olduklarını belirterek, tüm katılımcı illeri ve sporcuları kutladı. Dereceye girenlere kupaları düzenlenen törenle verildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!