Palandöken Belediyespor ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Palandöken Belediyespor ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 16:33

- Voleybol Erkekler 1. Lig'deki Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor, hafta sonu karşılaşacağı İnegöl Belediyespor maçını kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor - Antrenör Kırıcı: "Türkiye liglerinde güçsüz takım yok, herkes birbirini yenebilecek güçte. Play-off'a kalmayı hedefliyoruz. Ekstra maçlarımız olursa kafadaki 5-6 takımdan puan alırsak kesinlikle kalırız"

Haberin Devamı

ERZURUM (AA) - Voleybol Erkekler 1. Lig'de mücadele eden Palandöken Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında karşılaşacağı İnegöl Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı öncesi moral ve motivasyon açısından son derece iyi durumda olduklarını belirtti.

Takımda hafif sakatlıkları olan sporcularının bulunduğunu ancak genel anlamda hazır olduklarını ifade eden Kırıcı, şunları kaydetti:

"Şu an takımın durumu iyi. Hafif sakatlıklar var ama onlar da çok önemli değil. İlk yarı neredeyse yabancısız, tek yabancıyla oynadık. İki yabancımız birinci yarının sonuna doğru geldi. Onlar da takıma katkı sağladılar ve sağlayacaklarına inanıyorum. Benim gönlümden geçen, Erzurum'un ve Türkiye'nin ikinci devre bambaşka bir takım seyredeceği. Yabancı oyuncularımız da sezona hazır durumdalar. Yabancı oyuncuların Erzurum'a alışması da sorun. Biliyorsunuz soğuğu ve karı çok fazla. Onlar da adapte olmaya çalışıyorlar."

- Hedef play-off

Haberin Devamı

Play-off'a kalmayı hedeflediklerini, ekstra maçları kazanmaları ve kafadaki 5-6 takımdan puan almaları durumunda bunu başaracaklarına inandığını vurgulayan Kırıcı, şöyle devam etti:

"Çok kötü bir ihtimal ama play-out, yani son 4 takım arası olabilir. Play-off için cumartesi günkü maçı alarak iyi bir başlangıç yapmamız şart. Takım yeni sezona ve ilk maça hazır. İnegöl de bu akşam kente gelecek. Bu da nasıl konsantre olduklarını gösteriyor. Onlar da iki yeni yabancı oyuncu aldı ve takımlarını güçlendirdiler. Türkiye liglerinde güçsüz takım yok, herkes birbirini yenebilecek güçte. Baştaki ilk iki-üç takım çok daha iyi transferler yaptı, 4-5 yabancıları var. Biz de elimizden geldiği kadar iyi bir takım kurmaya çalıştık."

Kırıcı, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve kulüp yöneticilerinin sürekli takımın yanında yer aldıklarını ve desteklediklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!