Narmanlıoğlu son yoluculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Narmanlıoğlu son yoluculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2018 17:13

Narmanlıoğlu son yoluculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Geçirdiği kalp krizi sonucu Kocaeli'nde 56 yaşında hayata veda eden, sürekli sarı basın kartı sahibi emekli gazeteci Sayıl Narmanlıoğlu, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın da katıldığı tören sonrası memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.
    Uzun yıllar Hürriyet Haber Ajansı (hha) ve Doğan Haber Ajansı'nda da (DHA) görev yapan, emekli olduktan sonra Kocaeli'ne yerleşen iki çocuk babası Sayıl Narmanlıoğlu, cumartesi günü sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Narmanlıoğlu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazezi dün akşam uçakla Erzurum'a getirilen Sayıl Narmanlıoğlu, bugün Narmanlı Camii'nde kılınan öğle namazının ardından, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan ve yayınlanmış iki de kitabı bulunan Sayıl Narmanlıoğlu'nun cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa ılıcalı'nın yanında meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.
NARMANLIOĞLU KİMDİR? 
Sayıl Narmanlıoğlu, 1958 yılında Erzurum'da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra Akdeniz Haber Ajansı'nda çalışmaya başladı. Bulvar ve Tercüman gazetelerinde muhubirlik yapan Ramnalıoğu, 1989 yılında Hürriyet Haber Ajansı Erzurum Bürosu'na geçti. İki dönem Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Haber ve fotoğraf dalında çok sayıda ödül aldı. Doğan Haber Ajansı'ndan 2002 yılında emekli olduktan sonra bir dönem Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde Basın Danışmanlığı görevinde bulunan Narmanlıoğlu, çeşitli, dergi gazete ve internet medyasında yazıları yayımlandı. Erzurum'un tanınmış kişilerinin biyografilerini içeren “Kar'a iz bırakanlar" ve “Yüksek İrtifadakiler" isimli yayınlanmış iki eseri bulan Narmanlıoğlu, evli ve iki kız çocuğu babasıydı.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!