Milletvekili Ilıcalı, sokakta iftar verdi

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Ilıcalı, sokakta iftar verdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 12:28

Milletvekili Ilıcalı, sokakta iftar verdi

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)-  Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Aziziye ilçesinde hemşehrilerine sokakta iftar verdi. 

Milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın ev sahipliğinde, Ilıca'da sokak iftarı yapıldı. Organizasyonunu Aziziye Belediyesinin üstlendiği sokak iftarına, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve yüzlerce davetli katıldı. İftara ev sahipliği yapan Mustafa Ilıcalı, masaları tek tek dolaşarak hemşehrilerini selamladı. Hep birlikte açılan oruçların ardından sahneye Şehit Uzman Onbaşı Yunus Arda'nın babası Lütfü Arda ile birlikte çıkan Milletvekili Mustafa Ilıcalı, organizasyonu düzenleyen Aziziye Belediyesine teşekkür etti. Milletvekili Ilıcalı şunları söyledi:
"Bu anlamlı gecede, Kadir Gecesinde, doğduğumuz topraklarda sizlerle birlikte olmak benim için bir şans. Aramızda, yakın zamanda şehit olan Yunus Arda'nın babası değerli hemşehrimiz Lütfü  Arda var.Lütfü Arda'nın şahsında tüm şehit ailelerine en derin şükranlarımızı sunuyorum. Şehit ve gazilere çok şey borçluyuz. Onların ödediği bedeller yerde kalmayacak. Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü,  gereğini yapacaktır. Atatürk Hava limanında terör saldırısında şehit olan hemşehrimiz Murat Güllüce'yi ebediyete uğurladık. Allah bütün şehitlerimize rahmet etsin, yaralılara acil şifalar versin. " 
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!