Fotoğraflarla 'Tarım ve insanlık' 

Güncelleme Tarihi:

Fotoğraflarla Tarım ve insanlık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 12:40

Fotoğraflarla 'Tarım ve insanlık' 

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Tarım ve insan' konulu ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren 60 fotoğraf, Erzurum’da sergilenmeye başlandı.
    Bu yıl sekizincisi düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışını Vali Seyfettin Azizoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sezai Ercişli, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fazlı Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, İl Millî Eğitim Müdür Ercan Yıldız yaptı. Toprağın ve tarımın önemine dikkat çekmek amacıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen fotoğraf sergisi, Atatürk Üniversitesi Nenehatun Kültür Merkezinde 25-28 Nisan tarihleri arasında açık olacak. 
    Vali Seyfettin Azizoğlu, fotoğraf sergisinin önemine dikkat çekerek, "Sergiyle, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılıklar geliştiriliyor. Bu sayede kamuoyunun gündeminde yer almasını sağlanarak tarımın insanla olan kültürel bağının ebedileşmesine katkıda bulunuluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.    

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!