Buzun Narmanlı Perileri Şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Buzun Narmanlı Perileri Şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 11:37

Buzun Narmanlı Perileri Şampiyon

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)- İstanbul Buz Korsanları'na Plaly- Off'ta maçlarında şans tanımayan Buzun Narmanlı Perileri ikinci kez Türkiye Şampiyonu oldu. 

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Buz Hokeyi büyük kadınlar Birinci Ligin play-Off maçları final grubunda önce Genç Ankaralılar'ı 7 golle eleyen Narmanspor, pazar günü İstanbul Buz Korsanları ile karşılaştı. 3 binlik Buz Arena'da rakibine oranla daha baskılı ve üstün oynayan Narmanspor Buz Hokeyi Takımı, maçtan 5-3 galip ayrıldı. Baş antrenör Eray Atalı ve yardımcısı Tolga Bayburtlu yönetiminde 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak kapatan Narmanspor, büyük bir coşku yaşadı.
Altı yıllık bir geçmişe sahip olan Narmanspor Buz Hokeyi Takımı,  bu süreçte iki kez Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi. Narmaspor Buz Hokeyi Takımına şampiyonluk kupa ve madalyalarını Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Bülent Akay, Ceza ve Tevkifevleri  Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser ile Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar verdi. Narman Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Faruk Mert, Narmanspor Başkanı Hüseyin Yavuz, Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Ceylan ve Selami Kızılkaya ile Buz Hokeyi İl Temsilcisi Yusuf Tosunoğlu sporcuları başarılarından dolayı kutladı. 
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!