Başkan Orhan, şampiyonu altınla ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Orhan, şampiyonu altınla ödüllendirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 10:45

Başkan Orhan, şampiyonu altınla ödüllendirdi

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Macaristan'da yapılan 23 yaş altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Milli Güreşçi Murat Ertürk, Erzurum merkez Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret etti.



Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü'nün güreşçisi olan Ertürk, antrenör ve kulüp yöneticileri ile birlikte belediyeye gelen Murat Ertürk'ü başarısından dolayı kutladı. Başkan Orhan, “Ay-yıldız bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandırarak göğsümüzü kabartan Murat Ertürk kardeşimizi ve bu başarıda pay sahibi olan antrenör ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Elde ettiği başarı Türkiye'nin gurur vesilesi olmuştur" dedi.



Daha önce dünya üçüncülüğünün bulunduğunu, bu şampiyonluğun kendisi için de büyük onur ve gurur vesilesi olduğunu vurgulayan Ertürk ise şunları söyledi:



“Uluslararası bir müsabakada ay-yıldız bayrak altıda milli marşımızı okutmak, her Türk vatandaşı gibi beni de inanılmaz mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Elbette elde ettiğimiz başarıda milletimizin duaları ve destekleri, hocalarımızın emeği ve büyüklerimizin katkısı büyüktür. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hedefim, dünya ve olimpiyat şampiyonluğunu ülkeme ve şehrime getirmek."



Başkan Orhan, milli güreşçiyi altınla ödüllendirerek uğurladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!