Başkan Bulutlar: “İstikrar, Türkiye İçin Çok Önemli”

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bulutlar: “İstikrar, Türkiye İçin Çok Önemli”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 10:15

PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BULUTLAR

Genel seçimin yapılacağı 1 Kasım’a kadar İlçedeki tüm seçmene ulaşmayı hedefleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediye meclis üyelerini de yanına alarak seçim gezilerine başladığı günden bugüne kadar yüz yüze görüştüğü vatandaşlardan destek istedi. Belediye Başkan Bulutlar, esnaf ve mahalle gezileri, ev toplantıları gibi programlar düzenleyerek bir araya geldiği vatandaşlardan 1 Kasım’da AK Parti’ye destek vermelerini istiyor. Halk buluşmalarında vatandaşlara AK Parti’nin misyonunu ve vizyonunu anlatan Başkan Bulutlar, Türkiye’nin içinde bulunduğu hassas döneme ve 1 Kasım Genel seçiminin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekiyor.
“PALANDÖKEN AK PARTİ’YE SAHİP ÇIKACAKTIR”
Gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Bulutlar, düzenlediği gezi ve programlarda aynı anda yüzlerce kişiyle buluşma imkânı yakalıyor. 1 Kasım’da Palandöken’de rekor oy beklediğini ifade eden Bulutlar, "Palandöken her zaman bizlere gurur yaşatan ilçe olmuştur. Daha önce AK Parti’ye yüzde 70 oy oranı yakaladığımız Palandöken’de inşallah 1 Kasım’da yüzde 70’in üzerinde oy çıkacaktır. Gittiğim her yerde, birebir görüştüğümüz her insanımızda AK Parti’ye karşı büyük bir teveccüh var. İnşallah istikrarlı günler çok yakın. 1 Kasım’da AK Parti yeniden milletinin desteğiyle tek başına iktidar olacaktır. Bunu şimdiden görüyorum" dedi.
“SEN BEN YOK TÜRKİYE VAR ERZURUM VAR”
Türkiye’de istikrarı ve güveni yeniden sağlayacak olan tek partinin AK Parti olduğunu söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Toplumun bütün kesimlerini kucaklayan AK Parti, ’Sen ben yok, Türkiye var Erzurum var, Palandöken var ’ diyerek, herkesi Türkiye için, geleceğimiz için, istikrar için, huzur için AK Parti çatısı altında birlik olmaya davet etmektedir. Bugüne kadar birçok önemli seçimler yaşadık, ancak 1 Kasım Türkiye’nin geleceği için daha çok önemlidir. Bu halk Ülkemiz ve milletimiz üzerinde oynanan oyunları çok iyi görmektedir. 7 Haziran itibariyle ülkemiz üzerine çöken bu sisli hava inşallah 1 Kasım’da dağılacaktır" diye konuştu.
“ÇALMADIK KAPI SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”
AK Parti’nin misyonunu ve vizyonu, Türkiye’nin geleceği olduğunu belirten Başkan Bulutlar," Ak Partimizin misyonu ve vizyonu ile Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesindeki gerçekleşebilir projeler, toplumumuzun tüm kesimlerini kapsıyor. AK Parti’nin Seçim Beyannamesi vaat değil, taahhüttür. Bugüne kadar dediklerinden fazlasını yapan AK Parti, inşallah 1 Kasım’dan sonra da yüzleri güldürmeye devam edecektir. 1 Kasım’a kadar ilçemizde çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayana kadar halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. İnşallah Erzurum’la kucaklaşacağız" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!